Регистрация на Фирми

Кадастра > Услуги > Търговски Регистър > Регистрация на Фирми

Регистрация на Фирми в България

Въпроси, грешки, съдействие в процедурата по регистрация на Фирма

Една от първите стъпки при навлизането в частния сектор е регистрирането на Фирма.

Откриването на Фирма не изгледжа да е сложна задача и често бъдещите търговци откриват дружествата си сами, без да ползват съдействие на консултанти. Причината за тази първоначална грешка е желанието за спестяване на средства.

Ползването на опитни консултанти от друга страна спестява време и множество допълнителни, непредвидени разходи, които ще възникнат за Вас в последствие, след регистрацията на фирмата.

Юристите и счетоводителите на Кадастра имат за цел да подкрепят и съветват своите клиенти не само при създаването на компанията, а и през целия период на съществуването на бизнеса.

 

Регистрация на Фирми Онлайн

Можете да ползвате услугите на Кадастра, както на място в офиса ни, така и онлайн за цялата страна. С нас можете да създадете Фирмата си и онлайн – бързо и без бюрокрации. Първоначалната стартова безплатна консултация по Ваше желание може да бъде проведена и чрез жива визуална връзка през мобилното приложение Viber или Whatsapp.
При възможност от страна на нашите клиенти, все пак препоръчваме, а и считаме за по – полезна директната консултация по темата за регистрация на фирма – на място в нашия офис.

Каква Фирма да регистрирате?

Заедно с Вас ще проучим всички възможности и ще изберем най – подходящата правна форма за Вашия бизнес!
Говорете с нас!

Като Ваши правни и данъчни съветници, ние Ви представляваме  в процедурата по Регистрация на Фирма пред Търговски регистър, съветваме Ви за откриване на Набирателна сметка в най – подходящата банка, като се съобразяваме с Вашите потребности.

Клиентите на Кадастра ползват нашите професионални електронни подписи, с което им спестяваме 50 % от таксите на Търговски регистър, както и разходите за закупуване на собствен електронен подпис, който вероятно няма да ползват повече.

Като допълнителна услуга, можем да изберем подходящо седалище за дейността Ви или сами да предложим седалище на компанията.

Кадастра разполага с екип от компетентни счетоводители и данъчни съветници, които Ви дават полезни съвети и информация за бъдещото данъчно облагане и за размера на разходите за данъци и осигуровки, които възникват за различните видове дружества след откриването им, за необходимостта от регистрация на фирмата по ДДС.

Ние се грижим за Вашите търговски интереси дори и след учредяването на фирмата.

Какво е включено във фиксираната Цена за Регистрация на Фирма

📌 Безплатна първоначална стартова консултация, включваща базова информация за избор на подходяща правна форма (Каква фирма да регистрирате), данъчно облагане, осигуровки, необходимост от регистрация по ДДС; 

📌 Изготвяне на индивидуални учредителни документи за регистрация на Фирмата в Търговски регистър; 

📌 Проверка на името в Търговски регистър – тази проверка предотвратява риска от отказ от вписване, защото името на фирмата е вече заето или се дублира; 

📌 Личен консултант – той ще Ви придружи до нотариус и до банка за откриване на набирателна сметка и ще Ви информира за следващите стъпки след регистрация на Фирмата, за важните срокове и за начините за спестяване на пари и време; 

📌 Без бюрократични пречки – регистрацията на Фирмата в Търговски регистър е наша работа;

📌 В цената е включено Удостоверение за актуално състояние;

📌  Безплатна първоначална регистрация по ДДС, ако е необходима;

📌 Организация и координация на всички срещи /нотариус, банка, НАП/;

📌 Безплатни примерни базови договори /договор за заем, договор за управление, трудови договори и пълномощни/.

Цената на услугата за Регистрация на Фирма е различна. Същата се определя от вида на Фирмата, която прецените да регистрирате. Разгледайте най – предпочитените правни форми за откриване на Фирма.

Преглед на най - предпочитаните Фирми

Регистрация на ЕООД

Научете повече за същността на ЕООД, за процедурата по учредяване и регистрация, за цените на услугата по регистрация
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

Регистрация на Е(АД)

Запознайте се със спецификите на АД, с акциите като ценни книги и с начина на управление на АД, с цените за услугата по регистрация
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

Регистрация на ООД

Вижте каква е процедурата по регистрация на ООД, от колко лица се учредява, как се управлява и каква е цената на регистрацията
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

Имате ли въпроси?

Тук можете да ни изпратите необвързващо запитване за нашите услуги, оферти за цени, такси и др. Запитването е безплатно и не поражда никакви разходи.


    Вашите данни ще бъдат изпращани в шифрована форма, третирани със строга конфиденциалност и няма да бъдат предавани на трети страни.