За нас

Кадастра > За нас

Кога и как създадохме Кадастра

Кадастра създадохме, като на шега, през 2005 г. Положихме и продължаваме да полагаме много грижи и труд за съществуването и разрастването на нашата компания, а нашите клиенти и партньори ни възнаградиха с най – ценния подарък –  доверието си.

За нас клиентите не са анонимни потребители на услуги. Стремим се да изградим трайни отношения с всеки конкретен човек, да вникнем в конкретния проблем, да преодоляваме заедно и поетапно трудностите в бизнеса. Създаването на трайни отношения е въпрос на доверие. Нашите клиенти ни вярват и се връщат при нас отново,  което е най – голямата награда за екипа на Кадастра.

Кои сме ние?

Ние сме екип от дългогодишни професионалисти, всеки в своята област. Стремим се да Ви предоставим в повече, отколкото очаквате от нас, като се опираме на натрупания опит, черпим нови знания и правим професионални експерименти.

Как работим с Клиенти и Партньори?

Как работим

Ние сме малък екип, работещ по големи предизвикателства, в честно съдтрудничество с нашите клиенти. Нашите клиенти трябва да получат услугата, която очакват, дори и да не са прави.

Малък екип

Ние сме екип от консултанти с профилирани знания в различни области. Работим заедно, за да посрещнем адекватно бизнес предизвикателствата пред нашите клиенти.

Комуникация

Клиентът ни е партньор. Присъединява се към екипа на Кадастра, за да ни помогне да разберем истински и в дълбочина проблема.

Нашите Услуги

Нашите юридически, счетоводни и административни услуги са насочени основно към малкия и среден бизнес, а усилия ни – към задоволяване на потребностите на обикновения човек.

Независимо от естествения стремеж на всеки бизнес към печалба, оценката на нашите клиенти за добре извършената услуга осмисля работата на всеки член на екипа ни и съществуването на Кадастра.

Търговски регистър

Консултантите на Кадастра ще Ви седействат за вписване на нови фирми и отразяването на промени в Търговския регистър (фирмения регистър на България) и регистъра на ЮЛНЦ.

Ще Ви информираме предварително за последствията от всяко вписване и ще изготвим всички необходими документи за успешно приключване на процедурата в Търговски регистър.

Сделки с имоти

Пълно правно съдействие при сделки с недвижими имоти.

Ние помагаме на нашите клиенти в целия процес на сделката: от предварителното проучване на имота (тежести  и съдебни спорове, ЧСИ), през най – подходящата правна форма (дарение, продажба и др.), подготовка и снабдяване с всички необходими за нотариалното изповядване на сделката документи.

Счетоводни услуги

Вижте Вашия бизнес да процъфтява с нашите професионални счетоводни услуги за средния бизнес. Ние сме Вашите партньори във финансовия успех, предоставяйки надеждни и персонализирани решения, които ще Ви помогнат да се концентрирате върху растежа и развитието на Вашия бизнес. С нас ще получите не само счетоводна поддръжка, но и съдружие във Вашия бизнес успех. Оставете ние да се грижим за цифрите.

Заглавие 4

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Заглавие 5

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Заглавие 6

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Имате въпроси?

Наберете телефонните номера по - долу. В случай, че не можете да се свържете с нас, защото провеждаме друг разговор, ще Ви върнем обаждане в рамките на 15 минути.
Изпратете ни Вашия въпрос на имейл или попълнете формата за контакт. Натиснете бутона изпращане! Проверяваме имейл съобщенията си по всяко време.

Форма за Контакт с Кадастра