Счетоводство на Фирми

Кадастра > Услуги > Счетоводно обслужване > Счетоводство на Фирми

Счетоводство на Фирми

Екипът на Кадастра е специализиран в предоставянето на висококачествено счетоводно  обслужване на фирми в София и околните райони. Ние сме тук, за да Ви помогнем да се справите със счетоводството на Вашата фирма по най-професионален и ефективен начин.

Нашите счетоводни специалисти имат богат опит в сферата на счетоводството на фирми. Ние предоставяме пълно счетоводно обслужване, което включва водене на счетоводни книги, подготовка на финансови отчети и подаване на данъчни декларации. С нас можете да бъдете уверени, че Вашите финансови процеси са в добри ръце.

Счетоводно обслужване на Фирми в София

Физическият офис на Кадастра се намира в София, където осигуряваме удобни и достъпни счетоводни услуги за клиенти от столицата и нейните околности.

Ние разбираме уникалните изисквания към средния бизнес в региона и сме готови да Ви предоставим персонализирано счетоводно обслужване.

Счетоводителите ни са Вашите партньори във финансовия успех, предоставяйки надеждни и персонални решения, които ще Ви помогнат да се концентрирате върху растежа и развитието на Вашия бизнес.

Предимства на нашето Счетоводно съдействие

С нас ще получите не само счетоводна поддръжка, но и съвети и съдружие за Вашия бизнес успех. Оставете ни да се грижим за цифрите, докато Вие се фокусирате върху основната си дейност. Възползвайте се от:

📌 Експертно счетоводство, финансови и данъчни консултации;

📌 Индивидуален подход към всяка фирма;

📌 Оптимизиране на данъчното облагане и разходите;

📌 Строга конфиденциалност и сигурност на данните;

📌 Ежедневна комуникация с адвокат, с оглед избягване на проблеми при данъчни проверки и ревизии;

📌 Точност и навременност в изпълнението на счетоводните процеси.

Счетоводно обслужване и други съпътстващи услуги

Счетоводни услуги

Научете повече в конкретика, какви конкретни дейности в полза за Вашия бизнес включват Счетоводните услуги на Кадастра при сключен договор за абонаментно счетоводно обслужване на фирма.
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

Административни услуги

Търговската дейност на всяка фирма е допълнително натоварена  с множество административни дейности. Ние можем да Ви помогнем да се разтоварите и от тях.
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

ТРЗ услуги

Изготвяне и обработка всички документи, свързани с трудовите отношения  –  трудови договори, заповеди за отпуски и др. Така наречените ТРЗ услуги са част от Счетоводното обслужване на фирми, предоставяно от Кадастра.
ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

Счетоводно обслужване Цени

При нас, прозрачността в ценообразуването е от ключово значение. Отчитаме индивидуалните нужди на всяка фирма и предлагаме конкурентни цени за нашите счетоводни услуги.

Предоставяме подробно описание за всички услуги, които се включват в цената на счетоводния абонамент. Освен за счетоводно обслужване, нашите услуги включват множество допълнителни административни и правни ангажименти, консултации, изготвяне на платежни документи и др.

Свържете се с нас, за да научите повече за нашите ценови планове и да получите оферта, която е адекватна за Вашия бизнес и за нашия труд.

Поискайте индивидуална среща с нашите експерт – счетоводители, защото общуването между счетоводител и клиент е изключително важен момент. За двете страни е полезно комуникацията да върви гладко и комфортно още от първия момент, за да можем да Ви бъдем максимално полезни.

Имате ли Въпроси?

Не се колебайте, попитайте ни за конкретна Цена?